sâmbătă, 26 aprilie 2008

Lecţia nr. II : Surse de câştig

Pana acum, eu am întâlnit 3 metode mai utile : valorificarea propriului produs/propriei prestaţii, valorificarea( prin programe partenere) a produsului/prestării altcuiva, valorificarea suprafeţei anunţului, adică aşezarea reclamei pe pagina.

Mai există si alte metode nerecomandate care aduc bani mărunţi sau nu aduc deloc venituri, ca : vizualizarea dungii de reclama,care apare printr-un program instalat,in timpul navigării, sau exista si unele ilegale, ex: posibilităţile "piramida", de care eu personal nu mă ocup, si desfătuiesc pe oricine sa n-o aplice. Daca cineva are propriul sau produs,sau prestaţie, si nu e un lucru"deplasat"sau stupid, atunci are câştig de cauza. Trebuie sa înfiinţeze o pagina de expert ,cu o scrisoare de anunţ , bloc , forum si alte "mărunţişuri" pe baza aşteptărilor din zilele noastre , după care merita sa optimalizăm căutarea, s-o promovam cu tehnica necesara,astfel vom avea reţeta perfecta a unei pagini web de câştig, care aduce bani (chiar si un milion lunar).Cine n-are propriul sau produs,poate înfiinţa unul, care nu aduce venituri (sa nu discutam acum despre factura de energie)!:))un e-book, pe care-l poate crea in câteva zile. In lipsa unui produs,si un program partener poate aduce un venit.
Forte multe pagini web cu propriul produs sau prestaţie, vă oferă sa fiţi parteneriat, adică sa-i promovaţi produsul pe propria dvs. pagina acumulând un venit după numărul clienţilor "trimişi" la ei pentru a le cumpăra produsul. Ba chiar, in mai multe cazuri,ne putem crea propria afacere MLM, după care pe mai multe niveluri putem acumula bonusuri după vânzări.
Ultima posibilitate este clara: sa popularizam o pagina web, cu un conţinut interesant si adecvat si sa dam posibilitatea celor ce vor sa dea un anunţ sa "închirieze"spatii de pe pagina. Multe pagini web mai populare funcţionează astfel, in viitor sa dăm un click pe linkul ofertei Media de pe susul sau josul paginii.

Niciun comentariu:

 
LinkPro - Director Web Director web Promovare Gratuita - Top123 TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web REAL. CUM SA CASTIGI BANI PE INTERNET Top66 Statistici