joi, 12 iunie 2008

Exemplu: Cum sa castigi bani prin Blog

Nici asta nu este imposibil.Ca exemplu am gasit ceva intr-un blog .Desi nu e o pagina romaneasca, piata engleza e mult mai mare, cine ne impiedica de a folosi pe PC-ul personal si capul nostru , si sa acumulam bani din multele milioane?

In fine... titlul blogului e: perezhilton.com E un simplu blog, ce are ca tema viata vedetelor impreuna cu partile "picante" ale lor. Este o pagina mult vizitata. Are de 7-8 milioane de vizitatori pe zi. Este un lucru atractiv penrtu cei care vor sa-si puna reclamele. Creatorii acestei pagini sunt constienti de acest lucru, deoarece oricine-si poate pune reclama cu cativa dolari. Cea mai mica, ascunsa reclama, pe o saptamana este de 1000 Euro, cea mai scumpa poate costa aproape 25 000 Euro pe trei luni. Si putem creste suma, asezand un banner pe partea de sus a paginii, in locul cel mai mult vizualizat, al carui pret se negocieaza deja prin discutii personale.
Si acum, tineti-va bine! In ciuda acestui fapt, gasim foarte multe anunturi pe pagina. DE necrezut! Poate e un exemplu bun pentru a avea un venit mai mare!

Niciun comentariu:

 
LinkPro - Director Web Director web Promovare Gratuita - Top123 TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web REAL. CUM SA CASTIGI BANI PE INTERNET Top66 Statistici