miercuri, 7 mai 2008

Lecţia nr. IV: Crearea uni Site

Înainte ca cineva să înceapă o afacere online, îi poate fi de folos o rapidă cercetare a pieţei.Merită să ştim, câte şi ce calitate au paginile web bazate pe aceeaşi temă ca cea aleasă de noi.Daca pe acea temă Google-ul găseşte puţine rezultate, nu e sigur că merită să ne ocupăm de ea.Dacă sunt multe rezultate, şi atunci merită să stăm pe gânduri, deoarece dacă există multe pagini web având acea temă, este greu să fi mai bun decât mulţimea.Este oportun, să găsim acea sferă de piaţă dintre cele două, în care putem să arătăm ceva mai nou,mai altfel, mai bun pieţei.
Este la fel de important, să fim capabili ca în acea temă să creăm un conţinut propriu, şi e mai indicat să ne intereseze un pic acel domeniu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt de parere ca o firma mica nu poate concura direct cu o firma bine stabilita pe piata, insa poate exploata anumite domenii "niche" si pentru care nu exista pagini web super optimizate. Pornind de la acest lucru se poate dezvolta un site bine pus la punct pas cu pas. Pe langa asta trebuie castigata si increderea clientilor, ceea nu e este deloc usor. Pe un site web puteti da informatii din domeniul Dvs de activitate creand o relatie "win-win".

Pici spunea...

Da sunt convins si eu ca poti fii bun doar dacaalegi domeniul cu care post sa te vinzi. Da conteaza forate mult si cum pot sa convingi clienti sau vizitatori de serviccile tale.

owen spunea...

VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
Salutare tuturor, numele meu Elaine Owen sunt atât de copleșită de bucurie, datorită Dr.saguru, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am greșit niciodată, am rămas cu cei doi copii ai mei și un job care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.saguru despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Soțul meu s-a întors de 6 luni și nu am avut niciodată probleme, mă bucur că nu m-am îndoit de dr. saguru acum sunt sigur că poate rezolva orice probleme cu o ușurare rapidă, îl puteți contacta și pentru ajutor acum. număr whatsapp +12098373537 sau e-mail: saguruu087@gmail.com

 
LinkPro - Director Web Director web Promovare Gratuita - Top123 TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web REAL. CUM SA CASTIGI BANI PE INTERNET Top66 Statistici